Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014. Július 1., 2.

Végree, az évfolyam tábor*•*

 

Eljött a nap amit mind a két osztály várt. Július 1. Indulás a táborbaa*>* Na de mik is lesznek ebbe a táborba? Vajon megfér egymás mellett a két osztály? Mindannyian jól érezzük majd magunk? Szerzünk új barátokat? Közelebb kerülünk emberekhez? Ez mindjárt kiderül, de előbb az új szereplők(a képüket majd egy külön részben találod meg, most még képek nincsenek):

Mark: Egy jófej, hülye és vicces srác. Tud nagyon érzékeny, megértő és igazán kedves is lenni. Nagyon sok barátja van, nem véletlenül, hisz ki ne akarna egy olyan fiú barátot, aki mindig megvígasztal, és akiről tudod hogy nem akar többet barátságnál?

Steven: Egy kedves, megértő srác, aki tud úgy beszélni a lányokkal, hogy a lányok megnyílnak neki és elérzékenyülnek, de emellett ugyanolyan hangos, vicces és hülye mint a többi srác. Ti örülnétek egy ilyen havernak??És emellett 4 éve a legjobb haverom :)

Jeff: Egy kedves, jófej srác, aki nem szereti ha valaki sír, egy igaz barátot találhatsz benne. :)

Jenny: Egy kissé túl gyors haragú, ám de kedves és megértő lány. Mindenki utálja csak mert hirtelen felidegesíti magát a dolgokon, a jó oldalát nem látják......

Mercedes: Egy jófej, laza és szép lány.Megbízható, és kitartó.:)

Meli: Egy kissé visszahúzódóbb lány, de társaságban igazán megnyílik, és olyankor jól lehet vele hülyülni :)

 

Ennyi lenne az "Új szereplők" rész. :)

 

Július 1.

 

Mint minden reggel, kb. olyan lehettem mint akit megnyúztak. Mikor felkeltem a bőröndöm már be volt pakolva. Szokásos reggeli kínlódások után, megittam a kávémat, fogatmostam, kivasaltam a hajam, felöltöztem, sminkeltem, és útra kész voltam. Anyuék vittek el az állomásra kocsival. Mikor már mindenki felpakolt a vonatra, elindultunk, de természetesen az én Anyukám maradt fent a vonaton Szerencsére Székesfehérváron álltunk meg:") Ott leszállt, mi meg mentünk tovább. Az úton még nem nagyon ment a hülyülés, még csak ismerkedtünk a gondolattal, hogy "hűha, itt van a B osztály is, és velük kell lennünk 5 napig". Miután ezt a gondolatmenetet mindenki lejátszotta a fejében, akkor a fülhallgatók is kikerültek a szenvedélyes zenehallgatók füléből, és ment a "Szedd le a bőröndöm, várj az nem az enyém, jó, rendben vigyázz" és hasonlók. Mikor mindenki bőröndje levarázsolódott a vonat bőrönd tárolójáról, akkor az évfolyam lekavarodott a vonatról, és indult a séta a szálláshoz. az úton mindenki nyávogott, hisztizett, vagy a csöndesebbek, inkább vörösödő arccal tűrték a dög meleget. Mikor odaértünk 12:00-kor közölték velünk hogy csak 14:00-kor foglalhatjuk el a szállást. Akkor ment a balhé, meg a 'mi az hogy nem foglalhatjuk el, én akkoris elfoglalom' szerű kijelentések, de természetesen mindenki szépen megvárta a 14:00-t. Mikor szóltak hogy mehetünk a szobákba, dúlt a 'háború' hogy ki melyik ágyon aludjon?! + emeletes ágy volt, ami annyit tesz hogy 3 hely fent, és 3 hely lent. Na mi persze 4-en akartunk lent aludni....:") Szokásos hiszti, veszekedés, majd végül Mia közölte hogy lefizette Melit. Na mikor már megvoltunk az ágycsatával (igen ágycsata és nem párnacsata:"D), akkor kipakoltunk, felhúztuk az ágyneműt(piszkosabb fantáziájúak nem röhögni) elrendezkedtünk, majd a tanárok levezették hogy is megy majd a vacsora. Mivel 19:00-ig még rengeteg időnk volt, ezért ráértünk arra, hogy megtárgyaljuk, már Mia is OneDirection rajongó. (1D rajongók, sajnálom én inkább a rappet szeretem) Természetesen mivel már megszállott lett, ezért mutogatta a legújabb 1D számait. Ekkor szerencsére félbeszakította az egyik tanár az ámulatot mert vacsora van. Megvacsoráztunk, majd vissza mentünk, de persze Mia inkább folytatta a számot. De erre mi nagyon nem voltunk kíváncsiak, szóval inkább én beraktam Calvin Harristől a 'Summer' című számot.

Ezt persze már mindenki nagy örömmel hallgatta. A hangulat egész jó volt, addig amíg be nem került Beyoncétól a 'Broken-Hearted Girl' cimű szám. Na ott tört el a mécses.

Rohantam ki a teraszra, sírva-zokogva. Mindenki utánam, megbeszéltük a problémát, majd mindenki elviharzott (mindenki=lányok) Zsanit kivéve. Zsani arcán is láttam végig csorogni egy könycseppet. Szóval, együtt sírtunk a teraszon, mikor megérkezett Jeff és Krisz. Mellénk ültek, majd egész kedvesen faggattak ki minket hogy mi a baj.

-Zsani, Alexa, mi a baj?? --kérdezte Krisz.

-Semmi, mert titeket annyira érdekel igaz? --kérdeztem kissé gorombán.

-Igenis érdekel. --szólalt meg végre Jeff

-Naszóval, mondjátok --mondta még mindig kedvesen és higgadtan Krisz.

-Semmi, tényleg --mondta már Zsani is.

-Tényleg? Akkor mért szedi szét Alexa a padot azzal a pálcával?

-Jó tökmindegy. --mondtam már idegesen.

-Addig nem megyünk el amíg nem mondjátok el mi a bajotok --mondta lágyan Jeff

-Hát akkor itt ülhettek reggelig --mondtam már eléggé feldúltan-- amúgy is mért érdekel?

-Mert nem szeretem ha valaki sír --mondta Jeff, egy kicsit elgyengülve.

*Hála az égnek, ennyire még sose örültem Magda néninek mint ebben a percben, ugyanis jött, hogy takarodó van, és a fiúk már sprinteltek is messzire*

'TAKARODÓKOR BESZEDIK A TELEFOOOONT?! Mivaan??? Mi ez??? Tünés innen.......' gondolta mindenki magában, mikor Magda néni közölte, hogy NINCS TELEFON. Sajnos nem lehetett sehogy se kijátaszani hogy nálunk maradjon, mondván, hogy tavaly is hívogatták egymást éjszaka a kis "huligánok" :""D, ez elég meggyőző érv nem gondoljátok? :"")

Nem túl meggyőző.

Nem vagyunk mi huligánok

Ez a két választási lehetőség van  Miután a kis "huligánoktól" elvették a telefont, nem szabad beszélgetni, se villanyt kapcsolni.....igazából most gondoltam bele hogy mi milyen kis rosszak voltunk, az összes szabályt megszegtük, de hisz erre vannak a szabályok. Mikor mindenki kipurcant 24:00-kor bealudtunk.

 

Július 2.

 

Reggeli ébresztő, fél 8-kor....chhh Mi már fél 6-kor kukorékoltunk, és fél 7-kor már kint ücsörögtünk a teraszon. Ment a pletykálkodás......elmeséltük hogy a fiúk mindenáron tudni akarták mi a bajunk.

-És elmondtátok nekik?? --kérdezte Mia kicsit kétségbeesetten.

-Dehogyis, hülyék lennénk. --mondtam kissé már-már felháborodva.

-Jó, nem kell felkapni a vizet. --hangzott a válasz Miától, már nyugodt hangerővel.

Után folytak a vitatkozások, stb., mikor megjelent Magda néni.

-Gyerekek ti mit csináltok itt kint. Fél 8-kor van az ébresztő. Most van fél 8. Mikor keltetek??

-Fél 6 óta fent vagyunk. --mondtam már várva a lehordást.

-Ügyesek vagytok.

*Állj, mivaaan?? Megdícsért??? Jól van Magda néni??*

-Köszönjük. --mondtuk mindannyian meglepődve.

beszélgettünk, hülyütünk és zenét hallgattunk, mikor jött mindenki "kedvenc" száma:

Ez egy elmebetegség....Mieeez?? Jézusooom:""D De azért végig hallgattuk :D Fél 9. Jött a reggeli, ami pocsék volt:"") Reggeli után irány a strand. BIKINI PARAAA. Jöttek a(z) 'én dagadt vagyoook, fúúúúj' 'ezt nem veszem fel, inkább nem megyek be a vízbe.' 'nem járatom le magam'. (Általában ezt az ilyen csontsovány lányok mondták, mint mindig)

Én nem panaszkodom:

3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a színem is egész jó lett, szóval irány a PAAART! A parton, természetesen a fiúk bambultak össze-vissza. Nem tudták hogy hova nézzenek, persze ezzel néhány lány is így volt (ők természetesen a fiúkat, és nem a lányokat nézték) köztük én is.  Miután visszatértünk ebédelni, indulhatott a CSENDESPIHENŐŐŐŐ??!! Hol vagyunk, ovibaaaaaa??? Komolyan..:P Nem mehetünk ki fél 2-től 3-ig még a teraszra sem???? Mi az isten???? Mi törtéénik???? De úgy őszíntén....na mindegyis, valahogy végig szenvedtük, utána ismét strand. Majd 7-kor vacsora, 1 óra pihenőő (megint-.-") és 8-kor indulás a Révfülöpi Mólóra^^ A mólón leellenőriztem a messengerem. Mi ez? :DD

. 10.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval egymástól 20 méterre beszélgettünk :P A mólón, vásároltunk, léghokiztunk (én nyertem*.*) hülyültünk, beszélgettünk, és megdobáltuk a kacsákat :"D Így röviden és tömören ennyi lenne. :)

 

Köszi hogy elolvastál^^ Puszi: Alexa♥

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ez szuper!

(Nagy Anett, 2014.07.10 17:58)

Idáig az összes rész nagyon tetszett, de ez, ez szuper. Biztos nagyon jó volt a tábor. Történt valami Veled és Krisszel? Vagy összejöttél Stevennel? Vagy tervezed hogy összejössz vele?

Re: Ez szuper!

(Alexa, 2014.07.14 08:41)

Nagyon örülök, hogy tetszettek a részek. Nem nem történt semmi Velem és Vele. Steven csak egy haver, nrm tervezem hogy összejövök vele.
Puszi: Alexa♥

 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Alexa Parker

bubblegum@hotmail.hu

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Most: 1
Összes: 46948
30 nap: 600
24 óra: 12