Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

Alexa(én):

61.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mia:

64.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Larissza:

7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emily:

6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesy:

11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sziszi:

1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liza:

13.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsani:

21.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dávid:

17.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John:

16.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin:

18.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will:

15.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roli:

20.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marci:

14.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryan:

19.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Krisz:

23.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jellemzésük:

 

Alexa(én): Egy laza, menő, gördeszkás, bulizós csaj. Van humora, sokan szeretik, és ezek mellett, rapper és kiváló táncos. És totál belezúgott Kriszbe, de Krisz iránta semmit sem érez, ami teljesen összetöri őt. De Alexa kitartóan küzd, hogy ne maradjon ez így!

Mia: Mia, Alexa legjobb barátnője. Őt is sokan szeretik, és ő is jól táncol. Mia az egyik legszebb lány az osztályunkban. Mia jelenleg nem szerelmes, de már ő is átélte ugyanazt mint Alexa. Mia mindenben támogatja Alexát, hogy elérje célját. Bátorítja és növeli az önbizalmát. Van nála jobb legjobb barát?!

Larissza: Larissza, kitűnő tanuló, népszerű és kedves. Larissza megértő, és vicces. Larisszáról még nem tudjuk hogy volt-e már szerelmes, csak azt tudjuk, hogy jelenleg nincs jelöltje.

Emily: Másik legjobb barátnőm, aki gyönyörű, menő és gazdag. Fiúk szerint a legjobb csaj az osztályban. Emily szintén segíti Alexát abban hogy sikerüljön, hogy valóra váljon az álma. Alexának vannak a legjobb barátnői.

Mesy: Mesy, Krisz egyik haverja. Mesy az akinek Krisz mindent elmond. Persze a lényegesebb dolgokat továbbítja Alexának, hogy ezzel is könnyítse a dolgát. Mesy csendes lány, de emellett jófej, kedves, és megértő. Krisz órákat tud vele beszélni. Mesy Sziszi legjobb barátnője.

Sziszi: Sziszi, egy kedves, és szép lány. Mondhatni népszerűnek is, de inkább az átlag közé tartozik. (Ez nem lenézés, csak egy tény, senki se értse félre). Sziszi, az aki csak fél infókat tud Alexáról és szerelmi életéről. De ezzel a kevés infóval is támogatja és bíztatja.

Liza: Liza, a lány akit Alexa utál! Undorító, hisztis liba. Emily, természetesen vele is jóba van. A baj, hogy Lizát a fiúk is nagyon bírják. Ezáltal hogy Alexa utálja, veszélyben van a népszerűsége(Alexának). Liza, egy ronda és utálatos, ám de népszerű csaj. Ennyi elég lesz róla.....

Zsani: Zsani, aki a Alexa legjobb barátnőjének érzi magát. Igen valóban a barátnője de nem a legjobb! Csak ő ezzel nincs tisztában. Ráadásul próbálja tönkretenni azt a kicsi barátságot is Alexa és Krisz között amit Alexa kiharcolt, ugyanis ő is fülig szerelmes Kriszbe. És hiába teszi a kiscicát Alexának, Alexa tudja mire készül. Ezen kívül Zsanit mindenki utálja. Mert egy elkényeztetett csaj.

Dávid: Dávid, a srác akit mindenki szeret(barátként). Dávid menő, laza, és mellesleg kosaras.

John: John akit istenítenek a fiúk, érthetetlen okokból. John jófej, menő.

Kevin: Emily ˇadoniszaˇ. Azon kívül ő nem olyan mint a többi srác. Ő nem barátkozik a lányokkal. Ő csak a fiúk körében érzi jól magát.

Will: Régen jófej volt, és birták a lányok is. De egyre nagyképűbb, és elvan szállva magától, de a fiúk továbbra is bírják....

Roli: Nagyon jó fej, ő a másik aki a legtöbbet lóg a lányokkal. Kedves és udvarias is.

Marci: Aki, igazából, nem is Alexa osztálytársa. Amit Alexa idáig látott, abból jófej, és vicces. 

Ryan: Az idáig ˇmelegnekˇ vélt srác, igazából tök jófej és vicces. Szegény srác, szerintem maga sem tudja hogy egy női  Venice cipőben égeti magát, de erről mi nem veszünk tudomást;) És mint kiderült nem is lehet ˇmelegˇ, hiszen barátnője van....

Krisz: Krisz, a srác akibe Alexa fülig szerelmes, vagy mégse?! Krisz próbál visszavenni nagyképűségéből, idáig kevés sikerrel. Azon kívül persze tud kedves és jófej is lenni. A leghelyesebb fiú az osztályban. Gördeszkázik, rollerezik és kosarazik is.....Kell ennél több?!

 

 


 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Nagy Anett, 2014.06.15 10:41)

Szia Alexa!

Nagyon tetszik a blogod idáig. Lenne egy kérdésem: Mi fogott meg téged annyira Kriszben? És lesz egy külön rész amibe csak Te vagy és Krisz? Én szurkolok neked. Sok sikert Kriszhez, és a bloghoz is.

Válasz

(Alexa, 2014.06.15 18:21)

Szia Anett!

Köszönöm szépen. :) Hát, ez egy ilyen megmagyarázhatatlan dolog. Amikor az ember igazán szeret valakit, akkor nem tudja megmondani hogy miért is szereti, csak úgy szereti. De talán a mosolya :) Tervezem hogy csinálok egy olyat, de ahhoz még kell egy kis idő. Nagyon köszi:)

Puszi: Alexa♥

 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Alexa Parker

bubblegum@hotmail.hu

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Most: 1
Összes: 40494
30 nap: 693
24 óra: 18